sisteme de localizare GPS

Folosind sistemul de localizare EasyTrack este suficienta instalarea rapida a unui echipament de monitorizare GPS pentru a sti in orice moment locul in care se afla un vehicul, dar si viteza si directia de deplasare sau informatii de la diversi senzori dispusi in interiorul vehiculului.

Veti avea acces la harti digitale detaliate ale Romaniei pentru a vizualiza pozitia unuia sau mai multor vehicule din flota precum si traseul parcurs de acestea pentru orice perioada de timp selectata. Veti sti tot timpul unde se afla fiecare vehicul astfel incat va puteti organiza activitatea in mod eficient.

Toate acestea prin intermediul unei aplicatii web prietenoase si usor de utilizat, cu acces securizat din orice locatie cu conexiune Internet, fara a instala altfel de software specializat.

Datele se arhiveaza si pot fi utilizate pentru obtinerea de rapoarte precum fisa de parcurs, timpul si regimul de functionare, viteza de deplasare si depasirea limitelor legale sau verificarea corectitudinii inregistrarilor altor echipamente (tahograf, senzori de temperatura, etc.).

Controlati utilizarea vehiculelor, primind alerte prin SMS in functie de informatiile diferitilor senzori sau in cazul furtului.

Printre avantajele sistemului: reducerea costurilor, a riscurilor de accidente sau furturi, cresterea eficientei.

  

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati