despre noi

Povestea companiei începe în primăvara anului 1993, cu 2 tineri studenți pasionați de tehnologie. După ce au avut ocazia să lucreze câteva luni în Germania la o firmă care furniza și asigura asistenta tehnica pentru echipamente de birou, s-au gândit să-și facă propriul business, acasă. Cu principii corecte și multă pasiune, au înființat CHR electronics.


Și pentru că în anii ‘90 aproape toate afacerile se bazau pe comerț, ei au vrut să facă mai mult de atât. Au pus serviciile pe primul loc și au decis să încheie contracte de asistență tehnică pentru produsele vândute.


Compania oferă în prezent aproape toate serviciile si produsele necesare unui business pentru a funcționa din punct de vedere logistic și administrativ:

  • Echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile.

  • Echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare

  • Echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru sali de conferinta, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică.


Toate soluțiile oferite sunt rezultatul unei analize atente a nevoilor clienților. În plus, produsele vin cu GARANȚIA CHR pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: garanția funcționării produsului, garanția soluției corecte, garanția lucrării efectuate, garanția de înlocuire a produselor nefuncționale și garanția unui Partener care rezolvă problemele clientului.

Toate aceste angajamente au adus companiei clienți importanți alături, precum: Selgros Cash&Carry, Schaeffler România, Premium Aerotec, Preh România, Miele Tehnica, NBHX (Rolem), Total România, Hutchinson România, Delaco, Eldon, Holver, Arabesque, SIT România, AEC Automotive Contractors, Vitesco / Continental, Dunapack Packaging, Eren Construct, Maurer Imobiliare, Kasper Imobiliare, Fresenius Kabi, Ropharma, Santa Pharm, Ecofarmacia, Medlife.


Astăzi, CHR electronics are 30 de angajați, 500 de clienți și peste 1000 de echipamente în contracte de asistență, din care mai mult de 80% sunt echipamente proprii, închiriate către clienți. CHR electronics a instalat peste 500 sisteme de securitate.

Creșterea și dezvoltarea companiei au la bază principii simple:

  • Ascultare

  • Consecvență

  • Respect

  • Responsabilitate


CHR electronics este cu siguranță alegerea celor care își doresc o colaborare serioasă și fără griji, pe termen lung.