moduri de scanare

MODURI DE SCANARE CU UN ECHIPAMENT MULTIFUNCȚIONAL

Scanarea pe echipamentele multifunctionale se poate face de pe geam (flatbed) sau printr-un alimentator automat de documente, dacă acesta este prevăzut.

Scanarea de pe geam se face așezând documentul pe geamul multifunctionalului. Aceasta varianta este ideala pentru scanarea paginilor dintr-o carte, articolelor din ziare, a documentelor de dimensiuni atipice precum fotografii, bonuri fiscale sau a documentelor fragile sau uzate cum ar fi diferite inscrisuri vechi. Ce facem însă daca avem de scanat un document compus din mai multe pagini, cum ar fi un contract ? Putem sa le asezam pe rand pe geam, însă pentru asta exista următoarea solutie mai eficienta:

Alimentatorul automat de documente este un dispozitiv al multifunctionalului care permite alimentarea cu mai multe foi și scanarea lor automată. Avantajul acestei metode de scanare consta în faptul ca permite utilizatorului sa scaneze toate paginile intr-o singura operatie, fara a fi necesar sa alimenteze manual fiecare pagina. Ce facem atunci când avem de scanat documente fata-verso? Exista o solutie și pentru acest caz:

Alimentatorul automat de documente cu intoarcerea foilor. Acest alimentator intoarce automat foile pentru a le scana pe ambele fete. O solutie foarte buna și comoda. Dar daca foile sunt uzate și au colturile indoite exista riscul sa se blocheze atunci cand sunt intoarse în alimentator. De aceea a fost dezvoltată și următoarea tehnologie:

Alimentatorul automat de documente cu scanare simultana pe ambele fete. În acest caz, foaia este scanata pe ambele fețe, intr-o singura trecere. Este varianta ce permite viteze foarte mari la scanare și reducerea blocajelor.

scanare de pe geam

scanare cu ajutorul alimentatorului automat de documente

În functie de cerintele Dvs. noi va furnizam multifunctionalul cu scanerul cel mai potrivit. Va rugam sa ne contactati.