auto ID

Sisteme pentru depozite

O magazie bine conectată.

CONECTARE - CONTROL - PRECIZIE - TRASABILITATE

Ai un depozit? Acum poți controla și urmări mai ușor produsele, oamenii și procesele! Pentru că doar așa poți avea un lanț de aprovizionare integrat și totodată, productivitate și profitabilitate.

Aici intervin soluțiile noastre de calcul, scanare și imprimare mobilă. Ele conectează fiecare zonă operațională a depozitului și vă asigură gestionarea cu succes a tuturor proceselor - de la aprovizionare sau reaprovizionare, recepție și depozitare, la inventar, gestionarea materialelor sau livrare.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR ?

Recepția mărfii - Datele produselor sunt captate în timp real și se trimit în softul de gestiune, iar problemele sesizate la livrare sunt gestionate cu ușurință.

Depozitare și reaprovizionare - știi exact unde este un produs și ce disponibilitate are.

Inventar și gestionarea materialelor – ești la curent cu starea și locația tuturor activelor.

Ambalarea mărfurilor – confirmi comenzile cu o scanare rapidă, tipărești eticheta de transport cu destinația corectă și urmărești fiecare pachet către camionul potrivit. La pachet cu soluții hands-free.

Livrare – Mărfurile sunt încărcare în camionul potrivit, în ordinea corectă și cu o utilizare optimă a spațiului.

Sisteme pentru productie

Vizibilitate mai mare. Productivitate pe masură.

VIZIBILITATE - TRANSPARENȚĂ - MOBILITATE - TRASABILITATE - CONECTIVITATE

Fii alături de client! Și competitiv, totodată. Soluțiile noastre pentru producție îți sunt de ajutor în toate zonele de activitate: de la hala de producție, la munca din teren sau în depozitele pe care le gestionezi.

Practic, acum poți avea o fabrică a viitorului, complet integrată. Cu vizibilitate și control asupra bunurilor, activelor, angajaților și tranzacțiilor.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR?

În hala de producție ai nevoie de cunoștințe și viteză pentru a urmări și optimiza. Cu soluțiile noastre bazate pe senzori, cititori și tehnologie de scanare, te bucuri de tot ce ai nevoie în zona de producție: trasabilitate, controlul calității, gestionare active și facilități, conectare în rețea.

Pentru activitățile din teren, cu calculatoarele și imprimantele mobile, ești pregătit acum să livrezi corect, la timp și cu o evidență clară (număr de inventar, raft, dovadă a livrării - chiar și cu fotografii). Iar pentru partea în care sunt necesare reparații, ai acces direct la specificații tehnice, informații despre inventar și poți comunica direct cu clienții, reducând apelurile și reparațiile repetate.

Depozite Smart - soluțiile noastre de calcul, scanare și imprimare mobile te țin conectat cu fiecare zonă operațională a depozitului, pentru o gestionare cu succes a tuturor proceselor.

Solutii pentru transport si logistica

Operațiuni ”pe repede înainte”

VIZIBILITATE - DINAMISM - PROMPTITUDINE - OPTIMIZARE

În lumea de azi, cererile pentru companiile de transport și logistică sunt mai mari ca niciodată. Personalul este sub presiune, conformitatea este complexă, iar clienții se așteaptă la service și informații imediate.

Soluțiile CHR pentru transport și logistică îți oferă o vizibilitate excelentă în fiecare ”colț” al afacerii tale. Vei lua decizii mai informate și ”vei fi acolo”, pentru clienți.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR?

Depozite Smart - soluțiile noastre de calcul, scanare și imprimare mobile te țin conectat cu fiecare zonă operațională a depozitului, pentru o gestionare cu succes a tuturor proceselor.

Curierat – călătoria unui colet este vizibilă și ușor de urmărit pentru toți cei ce sunt implicați în această poveste. Iar livrările se fac la timp, de fiecare dată.

Solutii pentru domeniul medical

Informații în timp real. Pacienți mai bine îngrijiți.

CONECTIVITATE - GRIJĂ - ATENȚIE - SIGURANȚA

Soluțiile tehnologice de asistență medicală sunt un sprijin real pentru echipele medicale, acestea fiind conectate în timp real la datele despre pacient, specialiștii sau furnizorii de care au nevoie.

Ești implicat în procesul medical? Acum ai un avantaj performant pentru a oferi cele mai bune îngrijiri pacienților.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR?

Identitatea pacientului – Cu sistemul integrat de scanere, imprimante și consumabile, datele pacientului sunt gestionate optim, de la internare până la externare: înregistrări, intervenții, analize sau tratament. Pentru siguranța pacientului, la fiecare pas.

Sănătate mobilă – Soluțiile tehnologice de asistență medicală permit conectarea, colaborarea și comunicarea instantanee cu colegii. Echipele medicale pot oferi astfel îngrijiri optime pacienților.

Monitorizare activitate în timp real – Prin sistemele de locare în timp real, se pot identifica, urmări, localiza și monitoriza în timp real starea pacienților, a activelor și a personalului.

Solutii pentru industria ospitalitatii

O experiență personalizată.

EFICIENȚĂ - CONFORMITATE - FĂRĂ ERORI - SIGURANȚĂ

Echipează-ți afacerea cu capacități de plată și comandă mobilă, de gestionare a stocurilor sau cu tehnologii de comunicare a personalului! Pentru că ospitalitatea are legătură cu fiecare punct de contact - indiferent dacă ești un hotel, un restaurant cu servire rapidă sau un loc de divertisment.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR?

Industria alimentară și a băuturilor - Renunță la scrierea manuală a unei comenzi și plimbarea acesteia în bucătărie și apoi la casă pentru facturare! Acum, comenzile pot fi trimise în bucătărie sau bar direct de la masă, nota de plată poate fi generată direct din comandă, iar plățile cu cardul de credit pot fi procesate instantaneu.

Dispozitivele pentru comunicare - Cu calculatoarele și smartphone-urile mobile, răspunzi eficient și oferi clienților servicii peste așteptări. Iar recenziile vor fi cu siguranță pozitive :).

Gestionarea stocurilor în restaurante și hoteluri - Urmărește ușor stocurile și activele! Cu soluțiile noastre ai acces la date în timp real și poți acționa rapid și sigur în prima linie a afacerii tale.

Programe de loialitate și carduri de acces - Oferă experiențe personalizate clienților și stabilește relații pe termen lung!